Vidi-Touch Innoveert 

Vidistri Europe BV maakt haar visie waar! Het beste scherm tegen de beste prijs. Daarom blijven we ontwikkelen en innoveren. Al vanaf 2009 toen de Touchscreens haar intrede deed in de markt hebben we goed naar u geluisterd! Dat is terug te zien in ons huidige aanbod Vidi-Touch schermen. De basis van een goede kwaliteit touchscreen zijn de eigenschappen van de Touch functionaliteit, type LED panel en de wijze waarop deze wordt geassembleerd. Zo heeft de Vidi-Touch Navigator patent op haar sneltoetsen.

Innovatie

Nieuwe Touch Technologie

Patent is reeds toegekend waardoor we meer vrij kunnen geven over de nieuwe Touch technologie die Vidi-Touch in 2017 zal lanceren.

Wat is het grote verschil?

De gebruikelijke Touch technologie is als een buitenrand van het scherm opgebouwd.  Deze nieuwe techniek zit achter het glas, dus tussen LED panel en glasplaat
Deze nieuwe techniek is een baanbrekende optische signaalverwerking.

Welk voordeel heeft u

Nog nauwkeuriger en superieure schrijfkwaliteit. Goedkoper dan alle touch oplossingen die niet met een Touch buitenrand werken. Ook dat is een belangrijk onderdeel bij innovatie. Het moet betaalbaar blijven.

Meer technische details weten?

Het infrarood licht wordt in een hoek door een prisma geprojecteerd in ieder 2 lijnen tussen LED panel en glasplaat. De Infrarood LED “transmitter” en de infrarood LED “receiver” zijn naast elkaar geplaatst. Daardoor krijg je een enorme nauwkeurigheid en een superieure schrijf kwaliteit.

Innovatie
Innovatie

Het is mogelijk

We zijn in staat om op die manier betaalbare Touch tafels te produceren.

MultiWriting, maar dan de echte

We zien, horen en lezen het vaak. Maar wat het is? Als u dit leest dan leest u het aantal Touch punten. Wij zijn van mening dat als we praten over Multiwriting dan moet het ook Multiwriting zijn!! In 2017 lanceren we de oplossing! Als u met blauw wilt schrijven en een 2e persoon wilt gummen dan moet dat gelijktijdig kunnen om de status Multiwriting te krijgen. Vidi-Touch realiseert zich dat en komt met deze baanbrekende oplossing.

Innovatie