Educatieve presentatiesoftware voor het digibord.

Met mozaBook breidt u uw onderwijsarsenaal uit met veelzijdige mogelijkheden voor illustraties, animaties en interessante presentaties. Door het prachtige interactieve materiaal en de geïntegreerde applicaties voor uitleg, het ontwikkelen van vaardigheden en het uitvoeren van virtuele experimenten vinden de leerlingen de lesstof interessanter en blijft de lesstof beter hangen.

MozaBook Software

Zo wordt leren een avontuur!

Met mozaBook kunt u digitale mozaBook-tekstboeken openen, die naast het materiaal uit de gedrukte versie extra supplementen en thematische tools en games bevatten. Zo wordt thuis leren interessanter en is het lesmateriaal beter te begrijpen. Met de geïntegreerde opties voor het geven van presentaties en uitleg wordt het lesgeven eenvoudiger.

Meer informatie

In de klas en thuis

Met slechts enkele muisklikken kunnen leerkrachten hun eigen werkboeken maken of tekstboekbestanden omzetten in interactieve digitale tekstboeken. Aan de digitale (werk)boeken kunnen afbeeldingen, tekeningen, interactieve 3D-modellen en werkbladen worden toegevoegd. Deze werkbladen kunnen op maat gemaakt worden met de toetseditor van mozaBook. Met meer dan 100 thematische applicaties kunnen de leerlingen hun opgedane kennis op unieke wijze verdiepen.

Het programma ondersteunt touchscreenopties en heeft een interface die zich aanpast aan de beeldschermgrootte. Het programma kan dus gebruikt worden op het digibord en de laptop.

Er zijn diverse versies van mozaBook verkrijgbaar bij uw Vidi-Touch aanschaf, voor leerlingen, leerkrachten en voor gebruik in de klas.

MozaBook Software
MozaBook Software

 

Prachtige werkboeken

Voor de pagina’s van uw presentatie (werkboek) in mozaBook kunt u kiezen uit de op stijl gesorteerde achtergronden. Typ of schrijf in het werkboek, maak tekeningen of voeg afbeeldingen, video’s en 3D-modellen uit de mediatheek toe. Als u de werkboeken uploadt naar u mozaWeb-account, kunnen ze geopend worden op elke computer met mozaBook. Gemaakte wijzigingen kunnen automatisch worden opgeslagen in het account, zodat de werkboeken op school en op uw thuiscomputer altijd gesynchroniseerd zijn.

Met de ingebouwde animatie-editor voegt u indrukwekkende animaties toe aan de werkboeken. Maakt animaties met tekst, zelfgemaakte tekeningen of materiaal uit de mediatheek. De animatie kan naar wens worden geïntroduceerd, verborgen of gemarkeerd. Ook supplementen kunnen zonder problemen gebruikt worden tijdens het afspelen van de animaties.

MozaBook Software