Alle Vidi-Touch Oplossingen

Bekijk ons assortiment

Vidi-Touch NewLine VN-Serie

Vidi-Touch Oplossingen

Vidi-Touch NewLine VN Serie

Vidi-Touch NewLine’s nieuwe generatie VN-Series heeft vernieuwde IR touch technology. De toegenomen reactie verschaft de meest intuitieve en prettige schrijfervaring die er tot nog toe bestaat. Het multifunctionele display is een perfecte oplossing voor klaslokalen, seminars en vergaderingen.

 • 4K Ultra HD
 • Optical Bonding
 • Integrated Blue Light Filter
 • Smart Android Navigation
 • Intelligent Pen Technology
 • Dynamic USB

 

Vidi-Touch Navigator Serie

Vidi-Touch Oplossingen

Vidi-Touch Navigator Serie

De Vidi-Touch Navigator serie maakt gebruik van de beste schermtechniek en combineert dit met unieke sneltoetsen. Hierdoor kunt u met ongeëvenaard gemak interactief presenteren terwijl uw publiek van de beste beeldkwaliteit geniet.

 • Unieke sneltoetsen
 • Briljante leesbaarheid
 • Ultiem schrijfgemak

 

Briljante Leesbaarheid

Uw presentatie is briljant leesbaar voor uw publiek – het héle publiek, ook voor iedereen die aan de zijkant van uw opstelling plaats neemt en zodoende schuin tegenover het scherm zit. Het is vanzelfsprekend dat u in uw presentatieruimte graag zoveel mogelijk daglicht toelaat. Daarom is de Vidi-Touch Navigator voorzien van een zeer effectieve anti-glare laag die schitteringen en reflecties beperkt. De anti-glare laag is bovendien vrij van storende raster- en patroonvorming. Het resultaat: Optimale leesbaarheid onder alle omstandigheden.

Ervaar het zelf door direct naast het scherm te gaan staan alsof u presenteert. Kijk vanuit deze positie (met een zeer scherpe invalshoek) naar het scherm, en u ziet dat de Vidi-Touch Navigator nog altijd briljant leesbaar is. Dit terwijl andere schermen een donker of vertekend beeld laten zien als u er niet recht voor staat.

Vidi-Touch Oplossingen
Vidi-Touch Oplossingen

Unieke Sneltoetsen

Dankzij de unieke sneltoetsen van de Vidi-Touch Navigator hoeft u niet te zoeken in software en menu’s. De Vidi-Touch Navigator is voorzien van een snelle pen selectie en er is geen extra toetsenbord nodig bij of onder het scherm. Ook is het mogelijk om de Touch functie uit te schakelen.
De interactieve functies van de Vidi-Touch Navigator zijn zo gebruiksvriendelijk dat ze toegankelijk zijn voor iedereen, ook voor een gastspreker die het scherm voor de eerste keer gebruikt.
Aangezien u geen toetsenbord nodig heeft om de Vidi-Touch Navigator te gebruiken, kunt u bladeren, afdrukken en de browser openen zonder uw plek bij het scherm te verlaten. Met andere woorden: Uw presentatie staat centraal.

Aangezien de sneltoetsen zich aan beide zijden van het scherm bevinden, hoeft u als spreker dus niet voor het scherm langs te lopen om de interactieve functies te benutten. Een andere voorbeeld van hoe de Vidi-Touch Navigator op uw wensen inspeelt, is de mogelijkheid om de Touch functie met één toets aan en uit te schakelen. Dit is ideaal bij het gebruik in onder andere kleuterklassen.

Ultiem Schrijfgemak

Vloeiend schrijven is heel eenvoudig, of u nu langzaam schrijft of snel. Ook als het scherm in een beweegbare opstelling gemonteerd is, zorgt de automatische kalibratie van het scherm ervoor dat u nog steeds nauwkeurig kunt schrijven.
De unieke anti-glare laag op het scherm heeft als extra voordeel dat het scherm zeer prettig aanvoelt. Het speciaal behandelde oppervlak glijdt soepel onder uw vingers of stylus door, zonder slippen of stroef gevoel.

De afstand tussen het oppervlak dat u aanraakt en het beeld is minimaal omdat het veiligheidsglas van het touchpaneel direct op het beeld is aangebracht. Zodoende wordt uw aanraking altijd precies weergegeven waar u het verwacht. Dit in tegenstelling tot minder geavanceerde touchscreens, waarbij het beeld enkele millimeters dieper ligt. Nauwkeurig aanraken wordt dan heel moeilijk.

Vidi-Touch Oplossingen

NewLine X-Serie inclusief Quicklaunch Ultimate Edition

Vidi-Touch Oplossingen

The Next Generation of Collaboration

De NewLine X serie maakt samenwerken nog eenvoudiger. Deze serie bestaat uit all-in-one touchscreens [A1] voor al uw zakelijke presentaties en bijeenkomsten. Een Skype-vergadering starten is nog nooit zo eenvoudig geweest; één druk op de knop en u kunt beginnen.

 • Twee 1080P groothoekcamera’s
 • Een microfoonarray met echo-en ruisonderdrukking
 • Newline’s TRUFLAT-technologie voor een slank, indrukwekkend uiterlijk

Beleef een natuurlijke video conferentie met de NewLine X-Serie

De NewLine X touchscreens [A2] zijn voorzien van twee 1080P groothoekcamera’s die schakelen zeer eenvoudig maken. Hierdoor verlopen video conferenties natuurlijker en prettiger.

Vidi-Touch Oplossingen
Vidi-Touch Oplossingen

Newline’s TRUFLAT-technologie voor een slank, indrukwekkend uiterlijk

De PCAB Touch technologie is zonder opstaande randen in het glas verwerkt. Dit maakt de NewLine X serie tot een aantrekkelijke, stijlvolle all-in-one oplossing.

Inclusief Quicklaunch UE Software

Vidi-Touch Oplossingen

Vidi-Touch LITE

Vidi-Touch Oplossingen

Ervaar de beste IR techniek en zeer snelle reactietijd in de Vidi- Touch LITE

De Vidi-Touch LITE is speciaal voor de educatieve en zakelijke sector ontwikkeld. De LITE serie is voorzien van alles wat u nodig heeft, inclusief Full HD resolutie en alle basis functies.

Optimus-Touch serie

Vidi-Touch Oplossingen

Optimus-Touch serie

Bij Vidi-Touch bestelt u eenvoudig de Optimus-Touch touchscreen monitors voor educatief- en zakelijk gebruik.

 • Ingebouwde Android player
 • Unieke sneltoetsen
 •  10-punts touch-techniek