Onderwijs

Wanneer je dagelijks gebruik wilt maken van een Touch Screen dan mag u eisen dat de schrijfkwaliteit, nauwkeurigheid en snelheid niets te wensen overlaat. Vidi-Touch is uitgerust met “Precision Touch”® en wij garanderen u nauwkeurigheid, snelheid en schrijfgemak. Vidi-Touch is voorzien van unieke sneltoetsen aan beide zijden van het scherm en geven de gebruiker een ultiem gebruikersgemak.

Vidi-Touch NewLine VN-Serie

Onderwijs

Vidi-Touch NewLine VN Serie

Vidi-Touch NewLine’s nieuwe generatie VN-Series heeft vernieuwde IR touch technology. De toegenomen reactie verschaft de meest intuitieve en prettige schrijfervaring die er tot nog toe bestaat. Het multifunctionele display is een perfecte oplossing voor klaslokalen, seminars en vergaderingen.

  • 4K Ultra HD
  • Optical Bonding
  • Integrated Blue Light Filter
  • Smart Android Navigation
  • Intelligent Pen Technology
  • Dynamic USB

 

Vidi-Touch LITE Serie

Onderwijs

Ervaar de beste IR techniek en zeer snelle reactietijd in de Vidi- Touch LITE

De Vidi-Touch LITE, speciaal voor de educatieve en zakelijke sector. Met een Full HD resolutie en alle basis functies heeft u alles wat nodig is.

Vidi-Touch Navigator voor het onderwijs

Onderwijs

Vidi-Touch Navigator Serie

De Vidi-Touch Navigator serie gebruikt de beste schermtechniek gecombineerd met unieke sneltoetsen. Uw publiek geniet van de beste beeldkwaliteit terwijl u interactief presenteert met ongeëvenaard gemak.

Unieke sneltoetsen.

Briljante leesbaarheid.

Ultiem schrijfgemak.

Briljante Leesbaarheid

Uw presentatie is briljant leesbaar voor uw publiek – het héle publiek, ook voor wie aan de randen van de opstelling heeft plaatsgenomen. U laat bij voorkeur zo veel mogelijk daglicht toe in uw presentatieruimte. De Vidi-Touch Navigator is daarom voorzien van een zeer effectieve anti-glare laag. Deze beperkt schitteringen en reflecties. De anti-glare laag is bovendien vrij van storende raster- en patroonvorming. Het resultaat: optimale leesbaarheid in alle omstandigheden.

Ervaar het zelf, ga eens direct naast het scherm staan, alsof u presenteert. u kijkt dan onder een scherpe hoek naar het scherm. Waar andere schermen een donker of vertekend beeld laten zien, blijft de Vidi-Touch Navigator briljant leesbaar.

Onderwijs
Onderwijs

Unieke Sneltoetsen

Allemaal zonder te zoeken in software en menu’s. Er is een snelle pen selectie, de Touch functie is uit te schakelen en er is geen extra toetsenbord nodig bij of onder het scherm.

De interactieve functies van de Vidi-Touch Navigator zijn daarom toegankelijk voor iedereen, ook voor een gastspreker die het scherm voor de eerste keer gebruikt.

Bladeren, afdrukken, de browser oproepen: u hoeft uw plek bij het scherm niet te verlaten want het toetsenbord is niet meer nodig. Uw presentatie staat centraal.

U vindt de sneltoetsen aan beide zijden van het scherm. Als presentator hoeft u dus niet voor het scherm langs te lopen om de interactieve functies te benutten. Speciaal voor kleuterklassen kunt u de Touch functie met één toets aan- en uitschakelen. Nog een voorbeeld hoe de Vidi-Touch Navigator is aangepast aan u.

Ultiem Schrijfgemak

Vloeiend schrijven is dan ook heel eenvoudig, of u nu langzaam schrijft of snel. Geen enkel touchscreen met enkelvoudige touch techniek biedt u het schrijfgemak van de Vidi-Touch Navigator. Automatische kalibratie zorgt dat de nauwkeurigheid blijft, ook als het scherm in een beweegbare opstelling gemonteerd is.

De unieke anti-glare laag op het scherm biedt een extra voordeel: de prettigste aanraking voor uw vingers of stylus. Het speciaal behandelde oppervlak glijdt soepel onder uw vingers door, zonder slippen of stroef gevoel.

De afstand tussen het oppervlak dat u aanraakt en het beeld is minimaal. Het veiligheidsglas van het touchpaneel is direct op het beeld aangebracht. Waar uw aanraking wordt weergegeven is precies waar u het verwacht. Bij minder gevanceerde touchscreens ligt het beeld enkele millimeters dieper, waardoor nauwkeurig aanraken heel moeilijk is. Met een Vidi-Touch Navigator is de presentator steeds ‘in control’. 

Onderwijs