Ultiem Schrijfgemak

De Vidi-Touch Navigator heeft de Infra Rood rand in een nauwkeurige hoek geplaatst en nemen daardoor uw aanraking waar met ongekende snelheid en precisie.

Vloeiend schrijven is dan ook heel eenvoudig, of u nu snel of langzaam schrijft, de Vidi-Touch Navigator  biedt u het ultieme schrijfgemak. Automatische kalibratie zorgt dat de nauwkeurigheid blijft, ook als het scherm in een beweegbare opstelling gemonteerd is.

De unieke anti-glare laag op het scherm biedt een extra voordeel: de prettigste aanraking voor uw vingers of stylus. Het speciaal behandelde oppervlak glijdt soepel onder uw vingers door, zonder slippen of stroef gevoel.

De afstand tussen het oppervlak dat u aanraakt en het beeld is minimaal. Het veiligheidsglas van het touchpaneel is direct op het beeld aangebracht. Waar uw aanraking wordt weergegeven is precies waar u het verwacht. Bij minder gevanceerde touchscreens ligt het beeld enkele millimeters dieper, waardoor nauwkeurig aanraken heel moeilijk is. Met een Vidi-Touch Navigator is de presentator steeds ‘in control’. 

schrijf1